Coming up: concerts

Sinds het oprichten van deze blog, zal er donderdag voor het eerst een post verschijnen in de categorie ‘concert’. De dag ervoor zal ik namelijk het concert van Gavin James bijwonen. Hopelijk kan zijn hemelse stem voor kippenvel zorgen.

En dan is het natuurlijk tijd voor het festivalseizoen. Wat staat er al zeker op de planning: Rock Werchter en Rock Werchter Classic. Maar vermoedelijk zullen ook Lokerse Feesten, Suikerrock en Midzomer er al bij komen. En wie weet zelf nog meer, we zullen zien.

Ook voor het volgende jaar staan er al een hoop concerten gepland. Ik had er al ooit tickets voor besteld, maar toen hebben ze hun tour uitgesteld om nieuwe muziek te schrijven. En die is er nu, dus kunnen we nu wel gaan. Op 3 oktober gaan we kijken naar Kodaline. Bekijk zeker al even deze post die we over hen schreven: Kodaline – In a perfect world.

Op 22 november staat er een Belgisch roodharig icoon gepland. Hopelijk weet Axelle Red me naar andere sferen te brengen.

Vorige keer heeft een verrassingsconcert me naar Gary Newman doen gaan, dat was een top concert. Deze muziekvrienden die dit voor mij geregeld hebben, wisten een nieuwe datum te plannen. Op vrijdag 7 december zal ik naar een concert gaan en tot vlak voor het optreden zal ik niet weten over wie het gaat.

Voor volgende twee optredens, respectievelijk 19 en 20 december zijn nog geen tickets besteld, maar ze staan alvast op mijn verlanglijstje. Ik hoop daar Kraantje Pappie en Novastar te kunnen zien spelen.

Naast het concert van Kodaline is dit zeker ook een toppertje waar ik naar uitkijk. Ik ben enorme fan van K’s choice. Ik hoop dan ook dat ze me op maandag 21 januari het nieuwe jaar kunnen inspelen.

Een week later dan, donderdag 31 januari gaan we kijken naar The Scabs. Een paar uitverkochte zalen, maar toch nog een ticket weten te bemachtigen.

Hieronder nog eventjes een overzicht:

  • Woensdag 30 mei: Gavin James
  • Donderdag 5 juli: Rock Werchter
  • Vrijdag 6 juli: Rock Werchter
  • Zondag 8 juli: Rock Werchter
  • Zaterdag 14 juli: Werchter Classic
  • Woensdag 3 oktober: Kodaline
  • Donderdag 22 november: Axelle Red
  • Vrijdag 7 december: verrassingsconcert
  • Maandag 21 januari: K’s Choice
  • Donderdag 31 januari: The Scabs
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s